Welcome, visitor! [ Register | Login

Info-Banner www.anunturi112.ro
Post an Ad

€24.20

Vopsea Epoxidica Bicomponenta EMEX

 • Strada si Numarul: 077120
 • Telefon:: Jilava, Str. Steaua Sudului, Nr. 22
 • Judetul: Ilfov
 • Country / Statul, Ţara: ROMANIA
 • Cod Postal: 0724509552
 • Listed: August 17, 2023 1:03 pm
 • Expires: This ad has expired
Email-epoxidic-bicomponent

Description

Email Epoxidic Bicomponent “Emex”. Numit generic si Vopsea Epoxidica, este un sistem profesional, de noua generatie, pe baza de rasina epoxidica solventata, alcatuit din doua componente:

Baza epoxidica, realizata din rasina epoxidica in solutie, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici, si
Intaritor de tip poliaminoamidic. Detalii puteti gasi in pagina dedicata.

Nota: Utilizarea intaritorului poliaminoamidic este obligatorie. Fara acest component, sistemul epoxidic nu poate polimeriza, si nu va realiza uscarea si nici duritatea. Intaritorul este livrat in ambalaje separate.

Sistemul se caracterizeaza prin aderenta exceptionala la orice suport, rezistenta si stabilitate deosebite in medii puternic agresive chimic, acide sau alcaline, variatii mari de temperatura sau temperaturi extreme, pozitive sau negative, rezistenta la uzura si abraziune, hidrocarburi, umiditate in exces sau chiar imersie, etc.
Aceasta vopsea epoxidica poate fi colorata industrial in orice nuanta a cartelei RAL.

Caracteristici principale:

Produs agrementat sanitar;
Etalare de exceptie;
Duritate excelenta;
Putere mare de acoperire;
Aderenta ridicata la suport;
Rezistenta mare la abraziune;
Rezistenta excelenta la uzura;
Rezistenta mare la agenti corozivi;
Rezistenta la medii acide sau alcaline;
Rezistenta mare la hidrocarburi.

Detalii de Utilizare:

Vopsea Epoxidica Bicomponenta “Emex” este destinat utilizarii profesionale pentru protejarea si decorarea suprafetelor din metal, beton sau lemn, chiar expuse la agenti generatori de coroziune, umiditate in exces sau factori de eroziune chimica ori mecanica, noi sau vechi, atat la interior, cat si la exterior.
Realizat din rasina epoxidica, acest sistem de ultima generatie, este folosit cu rezultate excelente, in conditiile unei corecte pregatiri a suportului, pe toate suprafetele ce necesita o protectie superioara fata de apa, umiditate, factori agresivi, de la frecare pana la expunere in medii chimic agresive, hidrocarburi sau compusi chimici corozivi.

Acest sistem, realizat din rasina epoxidica bicomponenta, este agrementat sanitar si este recomandat pentru conditii speciale de igiena, stricte, cum ar fi: laboratoare, restaurante, cantine, spitale, etc., potrivit cerintelor tuturor normelor atat interne cat si europene in domeniu.

Cu conditia indeplinirii unei corecte pregatiri a suportului, produsul poate fi folosit pe suprafete diverse, din care:

suprafete din otel, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, alte suprafete metalice ce necesita o protectie superioara, elemente de caroserie auto sau utilaje, piese sau compartimente de nave;
piscine sau bazine din beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip;
orice suprafata din lemn, corect pregatita, OSB, placaj, panel, panza, carton, azbociment.

Suprafetele anterior vopsite, cu vopsele pe baza de rasina epoxidica sau similare, vor fi slefuite in prealabil. Indiferent de calitatea suprafetei, se vor face teste de compatibilitate pentru aplicarea emailului epoxidic. Se are in vedere ca, fiind un produs profesional, este recomandat sa fie aplicat de personal specializat.
Pentru o pregatire corecta a suportului se recomanda insa curatarea in totalitate a oricaror straturi anterioare. Suprafetele metalice vor fi, preferabil, sablate, sau curatate mecanic pana la luciu metalic.

Este recomandat atat pentru protejarea elementelor de constructii supraterane, cat si pentru cele subterane.

Listing ID: 8645cf535d4756c8

Sponsored Links

Blog Categories

Sponsored Ads

 • Ad 1
 • Ad 2
 • Ad 3
 • Ad 4
 • Ad 5
 • Ad 6
 • Ad 7
 • Ad 8
Anunturi cu poze la urgenta - Romania